11.07.2008

Fackeltåg!

Vi orkar bry oss, så stod det på vårat plakat när vi gick fackeltåget mot våldet. Jag, Catti, Linnea och My träffades först på ungdomsrådet, tog på oss uråds-tshirtar, gjorde skylten och sprang sen ut och gick fackeltåg genom stan. Det var ganska mäktigt, 700 personer som gick där och protesterade mot våldet.
När vi hade kommit fram till gröna scenen kom det fram en tant till oss och sa att vi skulle gå och ställa oss längst fram, (först skulle hon ha upp oss på scenen, men där sa vi nej! ). Iallafall gick vi och ställde oss längst fram, visade upp våran skylt och våra uråds-tröjor och det kändes riktigt bra, att visa att vi verkligen bryr oss.
Det hände inte så mycket mer än att Kommunalrådet, hon på kvinnojouren och Kaarlo Kult höll tal och ett band spelade två låtar.Vi fyra stod och grät när de spelade tears in heaven, det var som så sorligt.
Det var en väldigt viktig sak och det var roligt att visa att Ungdomsrådet även är med på såna saker och inte bara anordnar nöjen.

En jätterolig grej som hände under kvällen var att My raggade upp en kille som ville vara med i ungdomsrådet... hur bra var inte det? :)

Nästa möte är 18 November men innan dess har vi Remix-disco nästa fredag. Be There!

Ha det bra alla urådare, och självklart alla andra som läser våran blogg, Vi syns snart!

Puss /S.

Inga kommentarer: